top of page

Terrasjesweer

De lente, misschien zelfs zomer is nu echt wel in het land. Tijd om ons terras eens onder handen te nemen. Maar misschien niet zo simpel om het in deze tijd gezellig te maken. Daarom hier enkele tips om het aan te pakken.


planten:

met planten creër je privacy of een gezellig hoekje. Helaas is het nu geen optie om naar het plantencentrum te rijden. Zoek het niet te ver. Heb je binnen wat planten staan? Verhuis ze dan even naar buiten.

bron: pinterest


accessoires:

Voeg enkele mooie accessoires van binnen toe om het extra gezellig te maken, zoals lantaarns, geurkaarsen, een mooie karaf en glazen, dekentjes en de kleurrijke kussens uit de zetel. Laat deze best wel niet buiten staan 's nachts om willen van de dauw of toch een plotse regenbui.

bron: pinterest


tuinmeubels:

de meeste onderons hebben ondertussen hun tuinset wel al van onder het stof gehaald maar wil je toch iets extra. Creër dan misschien een leuk zithoekje door een oude stoel aan te kleden met een dekentje en een bijzettafeltje. Zo krijg je meteen een leuk hoekje om een boekje te lezen.

Of duik een in de kelder, of heb je misschien nog ergens een pallet liggen zo’n hip dranken-krat.One man’s trash is another man’s treasure. Leg een kussentje op een appelbak of -krat en gebruik het als stoeltje of maak een tafel van twee palletten. Met een kleurrijk tafellaken en een pitcher limonade maak je het zo gezellig.


veel plezier met deze tips! Stuur ons eens een foto van het resultaat of deel het op instagram/facebook met ons.

En vergeet zeker niet te genieten van deze zonnige dagen.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page