top of page

REBUILD PAKKETTEN

we hebben groot nieuws!! Binnenkort starten we met iets nieuws.

Na jaren ervaring en leuke projecten te mogen ontwerpen en uitvoeren merkten we toch dat mensen "schrik" hebben om met een interieurarchitect te werken. De eerste reactie is meestal: oei, dat zal wel duur zijn of we hebben dat toch niet nodig?

Komt dit je bekend voor?


Dit vinden wij uiteraard zeer jammer ....

Laten we eerst beginnen door uit te leggen wat "interieurarchitecten" nu net doen :-) Een interieurarchitect is er niet enkel en alleen om uit te zoeken welke stijl bij jullie past, maar ook wat bij de woning past. Er is een enorm aanbod aan materialen,kleuren, stijlen, ... Net hierbij helpen we je om door het bos te bomen nog te zien en een ontwerp te maken die perfect bij jou en je woning aansluit zonder natuurlijk het budget uit het oog te verliezen. En de ontwerper helpt je om je woning eens uit andere invalshoeken te bekijken. Net omdat we het gebouw niet kennen, denken wij aan andere oplossingen. Het is normaal dat wij, mensen, terug vallen op wat we kennen en gewoon zijn. We zijn nu net allemaal gewoontedieren. Als interieurarchitect proberen we je andere mogelijkheden te laten zien, waardoor je een ontwerp krijgt waar je misschien in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben of niet verwacht had dat dit mogelijk is.


Daarom gaan we starten met "rebuild" pakketen. Dit zijn formules die aansluiten bij jouw verbouwdromen of interieurplannen voor een vast betaalbaar tarief!


Binnenkort dus meer op onze website en sociale media.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page